Corda Theater

Het Corda Theater en het Cordalab, de multifunctionele eventruimtes op Corda Campus, is een unieke studiolocatie met meerdere digitale en interactieve tv/hybride studio’s, die telkens aangepast worden aan de wensen van de klant. Door dit straf totaalaanbod met de modernste technologieën kunnen we telkens uniek maatwerk maken en de ROI en ROO bewaken.

Daarbij ligt de focus op goede (herbruikbare) contentcreatie en participatie. We zijn overtuigd dat hybride events het nieuwe normaal zijn en daarom zetten wij in op een maximale beleving ongeacht waar de gasten zich bevinden.

Digitaal event

Deze multifunctionele eventruimte heeft alles in huis om jouw livestream, jouw kick-off event of eindejaarsevent te organiseren. Productvoorstelling? Congres? Sales meeting? Online teambuilding? Inspiratie sessie? Kan bij ons! Zeker en vast!

We hebben alles in huis om kwalitatieve tv-shows te maken, op te nemen en uit te zenden.

Lees meer

Hybride event

Op zoek naar het beste van beide werelden? Wil je iets brengen voor een live-publiek, maar wil je de mensen thuis of op kantoor ook betrekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een hybride event heeft andere noden dan een volledig digitaal of volledig live event. Hoe zorg je ervoor dat het publiek thuis zich niet vergeten voelt?

Lees meer

Live event

Ook voor live evenementen kan je bij ons terecht. De ruimte is groot genoeg voor groepen tot 220 personen in theateropstelling en tot 160 personen in een cabaretopstelling.

Lees meer

STUDIO'S

Onze studio's zijn steeds in ontwikkeling, daarom bouwen we continu aan nieuwe mogelijkheden van onze hybride studio's.

Corda Theater

Corda Lab

Corda Cafe

Backstage

Opnames

Wist-je-dat de meeste televisieprogramma’s vooraf zijn opgenomen? Je hebt het gevoel van een live-show, maar dan met veel meer rust achter de schermen. Opnames kunnen in fases gebeuren of bepaalde passages kunnen hernomen worden indien ze niet naar wens zijn. De verschillende takes monteren we nadien als een naadloos geheel.

Live stream

Met respect voor social distancing toch een event organiseren kan dankzij onze livestreamsets. Zo kunnen de deelnemers van het hybride event alles live volgen op een webplatform en/of social media kanalen met live video, presentaties, films en/of interviews.

Experience

Dankzij onze expertise & partners vertalen en verpakken we uw boodschap in een digitaal geheel. Onder professionele begeleiding werken we een boeiend scenario uit. Het wordt een ideale mix tussen content, interactie en beleving om op die manier maximale impact te garanderen en dit tot bij de mensen op hun eigen scherm (op kantoor of in de huiskamer).

VLOT BEREIKBAAR & GRATIS PARKING

Met de trein
Stap van het perron in het NMBS-station Hasselt-Kiewit en je wandelt zo binnen in het Corda Theater. De IC-trein Genk/Hasselt – Gent Sint-Pieters passeert elk uur in beide richtingen. Tijdens de spitsuren stoppen de piekuurtreinen richting Genk en Brussel-Zuid hier ook.

Met de bus
Met een bushalte pal voor de deur, is het Corda Theater gemakkelijk te bereiken. Bussen uit Beringen (lijn 2), Genk (lijn 9 en 35), Bree (lijn 13), Maaseik (lijn 16), Achel (lijn 18a en 182), Kleine Brogel (lijn 22), Lommel (lijn 29 en 180), Neerpelt (lijn 48) … stoppen aan onze campus.

Met de wagen
Naast het openbaar vervoer is het Corda Theater ook perfect bereikbaar met de wagen dankzij de vlotte verbinding met de E313 en E314. Met 3.300 parkingplaatsen in de nabije omgeving, is ook de wagen welkom op Corda Campus. Dichtbij de campus reserveerden we een parking specifiek voor de bezoekers.